Aankopen en retourneren

Betaalmogelijkheden

U kunt bij ons veilig betalen met ideal, PayPal of de in Nederland bekendste creditcards. Deze veilige manier van betalen is makkelijk, snel en zonder risico.

Verzendkosten

Wij verzenden onze producten gratis wanneer de geplaatste order een waarde heeft van 50 euro of meer. Onder de 50 euro rekenen wij €2,95 tot €4,95 (afhankelijk van het formaat). Mocht u het product willen ophalen, neem dan gerust even contact op. Wij kunnen dan een kortingscode doorgeven, zodat de verzendkosten vervallen, ondanks een orderwaarde van minder dan 50 euro.


Levertijd van een bestelling

Na ontvangst van jouw order en de betaling gaan wij zo spoedig mogelijk aan de slag. Afhankelijk van welk product is aangekocht, kan de levertijd variëren. Sommige producten zijn meer werk om te produceren dan anderen, maar vooral materiaal kan een reden zijn dat de levertijd eventueel langer zou kunnen duren.

Normaliter verzenden wij orders maximaal 5 werkdagen na aankoop. Meestal lukt het om dit sneller te doen. Wij verzenden met PostNL, waardoor je op de hoogte bent van waar jouw product is, nadat wij het hebben verstuurd.  

Mocht het zo zijn dat de levertijd om welke reden dan ook een stuk langer zal zijn, dan laten wij dit zeker weten. Echter zou dit een uitzondering zijn.

Retourneren

Ondanks dat wij er vanuit gaan dat elk product van DIP aan de verwachtingen voldoet, kan het natuurlijk voorkomen dat je het toch wilt terugsturen. Zonder opgave van reden kan dit binnen 14 dagen na ontvangst. Omdat wij de verzendkosten hebben betaald, mag jij de retourzending betalen. Dat leek ons wel zo eerlijk. Producten worden overigens alleen onbeschadigd retour genomen, dus let wel op de verpakking als je het naar ons stuurt!

Producten die gegraveerd/gepersonaliseerd zijn of op een andere manier speciaal voor u vervaardigd zijn, kunnen wij niet terugnemen. Ook gedownloade aankopen of cadeaukaarten nemen wij niet terug.

Retourzendingen kunnen worden verzonden naar:
DIP // designers in production
Unit C-0.5
Oudeweg 91-95
2031 CC Haarlem

Om een retour goed te kunnen afhandelen hebben wij een aankoopbewijs nodig.

Geaccepteerde Retouren

Wanneer wij het product hebben ontvangen en hebben gecontroleerd op de conditie, maken wij de aankoopwaarde binnen een week na ontvangst over naar de rekening waarvan is betaald.

Een product retourneren voor een zelfde product

Wanneer er een defect of beschadiging is aan een aangeschaft product, dan kunt u dit ruilen door het ons toe te sturen. Hierbij een goede verpakking belangrijk gezien de gevoeligheid van onze producten. U kunt dit sturen naar DIP // designers in production, Oudeweg 91-95, 2031CC, Haarlem  Nederland. Contact opnemen kan ook altijd via info@c03.nl

Verzending van retouren

Als u een product wilt retourneren is de verantwoordelijkheid van de zending voor de verzender. U kunt het product (afhankelijk van de waarde) mogelijk verzekeren, wanneer u dit ons toestuurt. De kosten van de retourzending zijn voor uw rekening.

Het product kan verzonden worden naar : DIP // designers in production Oudeweg 91-95, 2031CC  Haarlem  Nederland