Een idee, een samenwerking, een shop.. c03.nl Help jij ons verder?

Er was eens…

Het was ergens begin november toen drie vrienden met elkaar afspraken om eens te kijken of ze samen konden werken. Een aantal producten die door Snijmeesters in de loop der tijd waren ontwikkeld, konden best aan consumenten worden aangeboden en dat was misschien wel een interessante en leuke optie. Snijmeesters is al sinds enkele jaren een bureau met twee ondernemers die met inmiddels twee grote lasersnijders, een grote dosis creativiteit en kennis, succesvol aan de weg aan het timmeren laseren zijn. Op het Haarlemse ‘Maak terrein’ (http://maakhaarlem.nl/) vervaardigt Snijmeesters producten aan de hand van lasersnijtechniek. Mogelijkheden ten overvloede voor een hele brede doelgroep (www.snijmeesters.nl). De combinatie van de kennis en producten die Snijmeesters maakt, samen met de kennis en ervaring van de derde, zou best weleens wat kunnen worden..

Een eerste begin…

Er werd inspiratie uitgewisseld en er werd wat gefilosofeerd over mogelijkheden om samen iets te maken. Eigenlijk waren ze er al gauw uit dat ze iets gingen bouwen.

Om maar een metafoor te gebruiken die best passend is en weleens in het bedrijfsleven wordt gebruikt, ‘ze gingen een vliegtuigje bouwen om te kijken wat ze ermee konden’. Maar wel met het doel ergens; heel, gelukkig, wijzer en succesvol aan te komen.

www.c03.nl online!

Het was december en er nog hard werd gewerkt aan het C03 ‘vliegtuigje’. Er werd besloten om eens te kijken of het al kon ‘vliegen’. Met 12 prachtige producten werd C03.nl ‘gelanceerd’ op een donkere donderdag in december.

De twaalf producten stonden online, de verkoopknop was uitvoerig getest en pakketjes zouden keurig worden bezorgd door Nederlands grootste pakjesvervoerder. Met een overvloed aan Facebook berichten werden de eerste bezoekers en ‘likers’ gevonden. Een mooie begin!

Inmiddels is er anderhalve maand voorbij. Er zijn 170 fans op Facebook en er zijn 20.000 mensen bereikt. De kassa heeft al boven verwachting vaak gerinkeld en is er ook een webshop op Etsy (een wereldwijd platform voor het kopen en verkopen van unieke producten). Het is een mooi begin, maar het echte ‘werk’ moet nog beginnen! Het is langzaam, het sputtert, er zijn geen stoelen, er missen nog meters, maar het vliegtuig fladdert al!

Vrienden en creativiteit!

Aankomende tijd gaan wij door! Wij zoeken nieuwe vrienden op Facebook, nieuwe en terugkerende bezoekers voor onze sites en natuurlijk meer verkopen om nieuwe producten te kunnen ontwikkelen. Help jij ons door onze berichten te voorzien van een duim of zelfs te delen? Word vriend van C03.nl op onze Facebookpagina.

Wij gaan ontwikkelen. Twaalf producten moeten er 13 worden, maar de 13 weer 30. Aan creativiteit is er nog lang geen gebrek, maar mocht jij een leuk idee hebben voor een inspirerend product voor op C03.nl, schroom dan niet om dit gewoon eens op te sturen naar info@c03.nl

Het verhaal gaat door… Wij vliegen verder.. Blijf je ons volgen?

Thanks tot zover!

Maarten, Sylvester en Erik