Waar gaat de reis naartoe?

Terwijl de sneeuwvlokjes neerdalen, de kerstliedjes op de radio draaien, kerstbomen opgetuigd worden en de gezelligste tijd van het jaar in Nederland aanbreekt, kunnen wij het niet laten om te fantaseren over kerst vieren in New York, nieuwjaar mee te maken op een strand in Nieuw-Zeeland of komende zomer te backpacken in Zuid-Amerika. En hoe kan je daar nou beter aan denken door op een wereldkaart uit te stippelen hoe deze reis eruit zal komen te zien?

C03 biedt wereldkaarten aan in verschillende houtsoorten, waaronder eiken, noten, padoek en kastanje. Als je niet weet welke kleur het best in jouw interieur past, kun je een proefpakketje met de verschillende houtsoorten aanvragen. Klik hier om een proefpakket te bemachtigen.

houten wereldkaart padoek
Een houten wereldkaart kan natuurlijk ook een mooi en uniek cadeau onder de kerstboom zijn voor een reislustig familielid of je vriend of vriendin, zodat jullie samen kunnen wegdromen bij de reizen die jullie nog willen maken. Klik hier voor de verschillende kaarten.

Binnenkort zullen er pinpoints verkocht worden op de website van C03, waarmee op een wereldkaart kan worden aangegeven waar je komende vakantie naartoe zal gaan, hoe je reisbucketlist eruit ziet of welke mooie plaatsen je al bezocht hebt.

pinpoints wereldkaart