Pronken met Hollandse Steden aan de muur!

 

Wil jij een keer iets anders aan de muur in plaats van dure kunst of iets dat je eigenlijk niet mooi vind? C03 heeft een fantastisch alternatief, de Stadskaart! De stadskaarten zijn laser gesneden en zijn een unieke toevoeging voor elke ruimte.

Erg hip momenteel en inderdaad een top eye-catcher voor aan je muur. Maar ja… leuk om een plattegrond van Parijs of Rome te hebben, maar veel leuker is het natuurlijk om er eentje van jouw eigen stad te hebben!

De stadskaarten passen in elk interieur. De kaarten hebben een opengewerkte achtergrond. De houten stadskaarten zijn gemaakt van 3 mm dik geolied zwart MDF en zijn ingelijst. Hierdoor krijgt het centrum van de stad een effect van 3d / reliëf en komt zo veel mooier uit op de muur dan een gewone poster. Met de mooie en goede kwaliteit lijst is het product 61 bij 61 cm. De kaarten zijn ontwikkelt met veel gevoel voor detail, waardoor veel details zijn meegenomen in de stadsplattegronden van nu.

  

Ben jij een mug, is Amsterdam jouw favoriete stad of ben je helemaal fan van Groningen, voor elke stads liefhebber is er een mooie stadskaart te verkrijgen. Ook origineel als cadeau natuurlijk!

C03.nl heeft de stadskaarten van; Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Lelystad, Maastricht, Middelburg, Rotterdam, ’s Hertogenbosch, Utrecht en Zwolle. Alle kaarten zijn vierkant en ingelijst in een hoge kwaliteit lijst in zwart of wit.Klik hier voor alle mogelijkheden.

Wij zijn fan, jullie ook?