Hulp nodig bij het vinden van een origineel cadeau?

De stress van het origineel zijn met een cadeau.

Natuurlijk is het waar. Of je nu door de winkelstraten slentert of liever binnen blijft omdat het regent. Omdat je even geen zin hebt in de drukte; uiteindelijk je zal er toch aan moeten. Een cadeau is makkelijk gevonden, want je kunt ongeveer alles cadeau doen. Echter is de vraag hoe je iemand verrast met een onverwacht cadeau. Het is niet zomaar geregeld en wij bieden graag hulp.

Hulp bij een origineel babycadeau

Een herkenbaar probleem. Hij of zij is geboren, jouw vriend of vriendin is natuurlijk dolgelukkig met de baby en de kleine maakt het goed. Afhankelijk van hoe dichtbij de familie je staat, krijg je het nieuws via een telefoontje, whats app of iets later via het vast originele kaartje. Je moet op bezoek. Je maakt de afspraak wanneer ‘mama en papa’ er klaar voor zijn en het staat vast. Herken je het gevoel daarna? 'Ik of we moeten wat meebrengen'. De ellende begint. In je hoofd komen de ideeën boven, maar echt origineel worden ze niet. Een boekje van Nijntje, een pakje van de h&m of erger nog; een bon van de prenetal. Niet dat de ouders er niet ontzettend blij mee zijn en er alle kanten op mee kunnen, maar de originaliteitsprijs zal je er niet mee verdienen.

Op internet zijn er verschillende mogelijkheden om die prijs wel te winnen. Houten treintjes met letters van de naam zijn leuk, een grote luiertaart kan ook, maar vaak ben je hier ook niet meer de eerste mee. www.c03.nl heeft unieke producten ontwikkeld voor dergelijke momenten. Voor een baby shower, als kraamcadeau of kinderverjaardag. De kledinghangers van www.c03.nl vergen nog wel een klein beetje eigen creativiteit. Je moet immers nog wel de tekst bedenken. Of doe je dan ‘gewoon’ de naam ?

 

Zoeken naar een persoonlijk en origineel cadeau

Überhaupt is een cadeau vinden vaak lastig. In onze welvarende maatschappij is zoveel bereikbaar voor zoveel mensen. Mensen kopen vaak iets zelf wel gewoon. Echt origineel vinden wij het als er moeite is gedaan voor het cadeau. Dit betekent dat het iets zelfgemaakt kan zijn, maar ook dat het niet alleen maar betaald is. Er over nadenken is vaak al heel iets moois voor de ontvanger. Er is aandacht besteed aan het cadeau en het is daarom persoonlijk. Op www.c03.nl zijn er verschillende mogelijkheden van originele cadeaus, maar naast origineel zijn er ook nog een aantal producten die kunnen worden gegraveerd met een naam of tekst. De moeite waard om eens te kijken!

 

 

Uberhaupt een origineel cadeau?

www.c03.nl heeft veel meer voor iedereen. Niet omdat wij het graag moeilijker maken, maar omdat veel mensen van andere dingen houden! bekijk de gehele collectie op www.c03.nl