Dieren leren kennen, dieren om mee te spelen en dieren als muurdecoratie

Ze zijn overal. Ze zijn met veel. Ze zijn er in klein en groot. Soms zijn zijn ze aaibaar en soms eng of levensgevaarlijk. Bij de opvoeding van kinderen hoort het leren kennen van dieren, maar eigenlijk hebben de meeste mensen wel een affectie met dieren of ze doodsangsten uit voor anderen. C03.nl ontwikkelde de hele houten lasergesneden beestenboel ter muurdecoratie voor de woonkamer of kinderkamer, maar ook als speelgoed.

Houten muurdecoratie voor de babykamer

Alle toekomstige ouders staan natuurlijk voor allerlei spannende keuzes met de baby op komst. Een van deze keuzes is de babykamer. Naast de kleur van de verf, de meubels is er natuurlijk iets voor aan de muur nodig, want jouw kindje verdient natuurlijk het allermooiste
De houten dieren van C03.nl, welke verkrijgbaar zijn in twee sets van boerderijdieren en wilde dieren, zijn een ideale uitkomst ter muurdecoratie voor babykamers of kinderkamers. De dieren zijn van populieren multiplex 6 mm hout en zijn makkelijk te verven in de juiste kleur voor de babykamer of kinderkamer.

Houten knutsel dieren

Giraffe van wilde dieren set c03.nl 2 maten

Natuurlijk is het handig om in de grote mensen wereld te weten welke dieren er allemaal zijn en er is geen beter moment om dat te leren met speelgoed dieren van de kinderboerdeij of wilde dieren. Ideaal kunnen de beesten worden gebruikt om mee te knutselen. Er zijn sets van dieren in twee maten bij C03.nl. Boerderijdieren zijn er in 21 of 32 cm (maat van het grootste dier) en wilde dieren op 35 of 52 cm. Zoals in het echte leven zijn dieren soms gevaarlijk, dus let wel op de harde kanten van de dieren bij het gebruik!

 

De hele beestenboel tegelijk

Wij ontwikkelden twee complete sets van de dieren, om ervoor te zorgen dat een deel van het dierenrijk goed vertegenwoordigt is. Deze worden altijd allemaal tegelijk geleverd, gezien wij ze niet eenzaam met Nederlands grootste vervoerder willen meegeven. De twee mogelijke maten van sets kosten  49 of 69 euro en worden na bestelling direct en speciaal voor u geproduceerd. Hoe dat werkt? Hieronder krijg je een beetje een idee. Mocht je verder willen lezen over hoe lasersnijden in het algemeen werkt, klik dan hier 

 Kinderboerderij dieren en wilde dieren aanschaffen?

Verpakte wilde dieren set C03.nl

Op c03.nl zijn twee soorten sets van de dieren ter muurdecoratie of speelgoed te koop. Naast kinderboerderij dieren en wilde dieren zijn er ook twee maten van de sets. Wanneer besteld, worden deze binnen korte tijd gratis en direct bij je geleverd. Waar wacht je nog op? Klik hieronder op de sets of vind deze hier.

 

 

Meer muurdecoratie en lasergesneden producten?

C03.nl is druk met het ontwikkelen van nieuwe producten, waaronder veel muurdecoratie van hout en karton. Wij delen deze informatie graag met je. Mocht je geïnteresseerd zijn, volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief onderin deze pagina.